Om föreställningen

Om föreställningen "Varelser och väsen i sommarnatten".

Den här spännande föreställningen sjösattes sommaren - 2016.

Vi framförde den i en skogsglänta vid Smultronboda fårgård i norra Småland. Där, på den mossklädda berghällen, blev det en magisk kväll på många vis. När den dalande kvällssolens sista strålar släppte kontakten med trädtopparna, när man skymtade skuggestalter bland skogens stammar och när fladdermössens ivriga flykt mellan grenarna fångade blicken - ja, då kände vi allt en påfallande närhet till de varelser och väsen vi berättade om.


Inlevelse
Håkan med pipa

Smultronboda har blivit en återkommande värd för detta program  som nu blivit en tradition och sommarnattsupplevelse det pratas om.

Sommaren 2017 fick vi äran att gästa Mariefred och den underbara 1600-talsladan hos Kafé Klavér. Även här blev det en magisk stämning och det verkar som om ryktet om programmet även nått fladdermusvärlden där vi nu fått en liten men trogen publik.

titta…
Publikkontakt

föreställningsfoton från 2016: Elvira Mattsson

Några berättelser återkommer men vi förnyar delar av materialet mellan säsongerna. Det dyker alltid upp lite nya väsen som vi inte har berättat om förr. Ja, om man nu kan prata om nytt i det här sammanhanget när vi har studerat och inspirerats av gamla källor med material som är minst lika gammalt som ladan i Mariefred.

Vi ser fram emot de här berättarkvällarna och att få göra er bekanta med allehanda varelser och väsen i sommarnatten.    -Välkomna -

kontakt@ingridmarie.nu

© Ingrid Marie och Astrakan 2017